İSTANBUL / KAĞITHANE - Hacı Ethem Üktem Ortaokulu

Hacı Ethem Üktem Ortaokulu

Nurtepe Mahallesi Sokullu Caddesi Ölçü Sokak No2 P.K. 34410 Kağıthane/İstanbul
Vizyon
İçinde yaşadığımız yüzyıla yakışır eğitim ve öğretim faaliyetleri alanında uluslararası standartlara uygun teknoloji ve bireysel gelişim alanlarında yeterli donanıma sahip öğrenciler yetiştiren ve onları hayata hazırlayan Türkiye´nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olmaktır.
Misyon
Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilköğretim okullarında, toplam kalite yönetimi çerçevesinde eğitimde kaliteyi arttırmak, öğrencilerin bireysel ilgi ve yeteneklerini göz önünde tutarak her bireyin sahip olduğu potansiyeli en üst seviyeye çıkarmak, yönetim ve eğitim personelinin yeterliliklerini artırarak, mesleki becerilerini geliştirmek, kaynak kullanımında daha etkili ve verimli olmak amaçlanır.
Kalorifer-Doğalgaz
Ulaşım
M7 Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı Nurtepe İstasyonu okulumuzun yanında bulunmaktadır. 48N, 399B, 47Ç belediye otobüsleri, Şişli-Nurtepe dolmuşları okulumuzun önünden geçmektedir. 500T numaralı otobüs ile Nurtepe-Viyadük durağından 10 dakika yürüme mesafesindedir.
Nurtepe Mahallesi Sokullu Caddesi Ölçü Sokak No:2 Kağıthane/İstanbul
İl Merkezine Uzaklık:20 km İlçe Merkezine Uzaklık:2 km
Sportif Etkinlikler
BASKETBOL VOLEYBOL FUTBOL COCUK OYUNLARI MENDİL KAPMACA İLÇE BİRİNCİLİĞİ , İL GRUP FİNALİ