İSTANBUL / KAĞITHANE - Hacı Ethem Üktem Ortaokulu

Nis

Yüce Meclisimizin kuruluşunun 104. yıl dönümü ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün geleceğimizin teminatı çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun!

Mrt

Okulumuz rehberlik servisi tarafından "Sınav Haftası Hazırlık Planı" hazırlanmıştır. Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Tüm öğrencilerimize sınavlarda başarılar dileriz :)

Mrt

Allah bu millete bir daha 'İstiklal Marşı' yazdırmasın! Mehmet Akif Ersoy'a rahmet ve saygıyla...

BİLİM VE TEKNOLOJİ HAFTASI 8-14 MART

Şbt

15.02.2024 tarihinde saat:14.00'de okulumuz konferans salonunda "Akran Zorbalığı ve Zorbalıkla Baş Etme" konulu veli akdemisi düzenlenecektir.

Şbt

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Geleceğin Yazarları" konulu proje kapsamında öğrencilerimizle birlikte okul dergisi hazırlanacaktır. Öğrencilerimiz masal, hikaye, anı, şiir ve resimlerle dergimize katkı sunacaktır. Velilierimizin de çalışmaya katılmaları için öğrencilerimizi desteklemelerini temenni ediyoruz.

Ara

26.12.2023 tarihinde velilerimize yönelik "Sınır Koyma Becerileri" konulu seminer gerçekleştirilmiştir.

Kas

Okulumuzda ağaç dikim etkinliği gerçekleştirilerek  "Geleceğe Nefes Ağaçlandırma"  projesine destek verilmiştir.

Kas

Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir. 'Mustafa Kemal Atatürk'

Eyl

07.09.2023 tarihinde Mesleki Gelişim Dönemi etkinlikleri kapsamında öğretmenlerimize yönelik okulumuz rehberlik servisi tarafından "Eğitimde Dijitalleşmenin Psikolojik ve Sosyolojik Etkileri" konulu seminer gerçekleştirilmiştir. Ayrıca öğretmenlerimize dönem içerisinde gerçekleştirilecek özel eğitim ve rehberlik hizmetlerine ilişkin bilgilendirme yapılmıştır.